Termeni și condiții

1.Introducerea termenilor

Prezenții termeni și condiții (“termenii”) reglementează relația dintre “noi” (“Nuezit”) și “utilizatorul” platformei nuezit.ro

În contextul acestor termeni, “utilizatorul” reprezintă orice individ sau colectiv de indivizi care accesează, vizualizează (consumă), vizitează, se abonează la un plan sau folosește platforma nuezit.ro în orice mod.

Luați la cunoștință și acceptați că dacă urmăriți conținut, accesați platforma în orice fel, apăsați pe orice buton de tipul “Login”, “Register”, “Autentificare”, “Înregistrare” sau orice alte butoane cu inscripții similare, atunci acceptați automat și acești termeni și condiții indiferent dacă vă aflați pe platformă în calitate de vizitator sau utilizator autentificat. În cazul în care “utilizatorul” nu acceptă “termenii” stipulați în prezentul document atunci acesta nu are dreptul de a accesa sau utiliza platforma în orice fel, atât ca vizitator sau utilizator autentificat. Continuarea utilizării reprezintă acordul dumneavoastră.

Nuezit își rezervă dreptul de a refuză accesul “utilizatorilor” care nu acceptă sau nu se supun tuturor “termenilor” prezentați.

2.Politică de confidențialitate

Protecția datelor reprezintă o grijă majoră pentru “noi”, din acest considerent Nuezit procesează și stochează doar datele relevante bunei funcționări ale platformei (precum adrese de email și nume ale utilizatorilor).

3.Accesul la platformă, înregistrare și autentificare

Exceptând cazul în care “noi” îți oferim în mod explicit acest drept, “utilizatorului” îi este interzisă: transferarea contului de la un individ la altul, utilizarea unui cont aparținând unui alt client cât și utilizarea contului de către mai mulți utilizatori în mod concomitent.

4.Conținut gratuit pe platforma

Este definit drept conținut gratuit orice material care este pus la dispoziția oricărui vizitator sau utilizator fără să existe necesitatea achitării unui sume de bani in schimbul unui anumit material.

5.Drepturi de proprietate intelectuală

Definim ca fiind "conținut original" orice formă de conținut media care a fost realizată, publicată, actualizată și în general menținuta în exclusivitate de Nuezit.

Platforma nuezit.ro, cât și întreg "conținutul original" disponibil pe aceasta aparține Nuezit care își rezervă toate drepturile de a modifica, șterge, adăuga sau influența în orice mod atât conținutul de natură didactică cât și infrastructura (suportul pentru materialul didactic) fără să fie necesar acordul niciunei terțe părți sau al unui utilizator.

Conținutul care nu poate fi definit ca fiind "conținut original", adica conținutul produs și oferit de un creator de pe platforma YouTube sau orice altă platformă de video sharing este deținut în totalitate de creatorul original, acesta avand dreptul de a modifica, șterge sau adauga orice element fără a fi necesar acordul niciunei terțe părți, utilizator sau al platformei Nuezit. In acest caz Nuezit doar promoveaza acest conținut pro bono.

Este strict interzisă reproducere, copierea, reinterpretarea oricărui tip de conținut disponibil în cadrul platformei (conținut audio-video, text sau prezentat sub orice altă formă). Încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

Este interzisă reproducerea oricăror elemente de branding (ex: logo), respectiv asocierea oricărui individ cu brand-ul Nuezit fără să existe un acord în prealabil între cele două părți (“noi” și “asociat”).

Luăm foarte în serios problema piratării conținutului protejat de drepturi de autor, în consecință pentru orice problemă legată de acest subiect, vă rugăm să ne contactați la adresa paul@nuezit.ro și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

6.Limitări

Nuezit nu este răspunzător pentru niciun fel de pierderi de orice natură (financiară, intelectuală, personală, etc.) care ar putea surveni în urma aplicării noțiunilor prezentate în cadrul materialelor de orice fel (audio-video, text, etc.). Se notează faptul ca prezentarea conținutului pe platformă are strict scop demonstrativ și didactic, nefiind destinat utilizării în scop comercial.

În încercarea de a elimina erorile didactice cauzate de greșeli umane sau actualizări ale informațiilor prezentate care nu se reflectă în conținutul prezent pe platforma, Nuezit își rezervă dreptul de a modifica conținutul materialelor didactice prezente pe platformă fără să informeze “utilizatorul” în prealabil. Mai mult Nuezit nu își ia angajamentul să actualizeze anumite materiale didactice dacă actualizarea acestora nu este justificată pentru “noi”.

Nuezit încearcă să modereze conținutul postat de “utilizatori” în secțiunea de comentarii însă nu își asumă răspunderea pentru acesta. Utilizarea oricăror link-uri sau informații identificate în cadrul secțiunii de comentarii se face doar pe răspundere proprie. “Noi” nu ne asumăm nici un fel de răspundere asupra eventualelor daune de orice natură (financiară, intelectuală, personală, etc.) care ar putea fi cauzate de utilizarea acelor resurse identificate în comentarii.

7.Modificarea termenilor și condițiilor

Nuezit poate modifica “termenii” oricând fără a notifica “utilizatorii”. Utilizând această platformă ești de acord să respecți și să fii la curent cu orice modificare asupra prezenților “termeni”.